Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

YHTEYSTIEDOTCosmic Teippaus sijaitsee Montolan entisellä koulullaCosmic Teippaus sijaitsee Montolan entisellä koululla

Cosmic Teippaus Ky
Välitie 24 
77350 Montola 
Pieksämäki, Etelä-Savo

050 591 2240

Y-tunnus: 2474726-4

myynti@cosmicteippaus.com

Löydät meidät myös facebookista!

 

YRITYSESITTELY

Cosmic teippaus sijaitsee Etelä-Savossa Pieksämäen Montolassa, Mikkelitien varrella, mutta teemme töitä tarpeen mukaan ympäri Suomen. 

Olemme pieni perheyritys ja kokemusta alalta on kertynyt jo kohta 15 vuotta, toimimme aikaisemmin Englannissa. Teippaukset hoitaa suunnittelusta toteutukseen Englanninvahvistuksemme Martyn Heath jolla on graafisen suunnittelun tutkinto sekä hyvin laaja kokemus alalta niin suuren kuin pienenkin firman työntekijänä sekä yrittäjänä. Sihteerin virkaa ylläpitää Emma Leppänen.

Panostamme asiakaspalveluun sekä kilpailukykyisiin hintoihin laadusta kuitenkaan tinkimättä. Pienenä yrityksenä pystymme myös tarjoamaan joustavaa palvelua; tarvittaessa teippauksia voidaan tehdä myös iltaisin sekä viikonloppuisin, Pieksämäen seudulla emme peri matkakustannuksia, muuallekin matkustamme hyvin edulliseen hintaan käytännössä veloitamme vain yhdensuuntaisen matkan, kohtuumääräisistä suunnitteluista ei peritä erillistä maksua (käytännössä autoteippauksissa tämä tarkoittaa 2-3 layouttia sekä näistä yhteen muutostyöt, peruuntuneista tilaustöistä peritään suunnittelukulut kokonaisuudessaan).

Palvelemme sujuvasti molemmilla kielillä.